diumenge, 11 d’abril del 2010

TROBADA AMB ELS ALUMNES DE L’IES “POLITÈCNIC” DE CASTELLÓ


Amb motiu de les jornades culturals celebrades abans de Nadal passat, (per causes administratives no ha estat possible penjar aquesta notícia) vaig tenir l’oportunitat de compartir tres sessions amb els alumnes de 4t d’ESO de l’esmentat centre educatiu de Castelló. Cada sessió constava d’una introducció meua sobre “LA FORJA DE LESSERA” seguida d’un torn obert de qüestions plantejades pels alumnes que ja havien llegit la novel·la.
Totes les sessions resultaren molt satisfactòries, tant per als alumnes com per l’autor. Sempre que tinc ocasió de contrastar els meus pensaments amb els lectors sent que veig la meua obra sota un prisma novell, més enriquidor. Així mateix, pense que els lectors descobreixen nous estímuls de cara a la potenciació de la seua condició de lectors.
Als alumnes, gràcies per la seua atenció; de veritat que aquestes trobades m’estimulen a l’hora de continuar escrivint (mai quan escrius imagines la cara dels teus lectors). Als professors que els han encaminat, el meu reconeixement (professional com he estat, sé el que representa aquest treball)